Skip to content
Slide

Palju Kaupa Kohe Saadaval!

Slide

Leia Soodne Pakkumine

cembrit-boelgeplader-b7-web

Eterniit Swisspearl 177

Tegemist on asbestivaba lainelise tsementkiud katusekatte plaadiga, mida rahvapäraselt nimetatakse eterniidiks. Swisspearli kiudtsementplaate on toodetud aastast 1903. Kvaliteedi kinnituseks pakub Swisspearl 20 aastat tehasegarantiid. Eterniit on üks populaarsemaid katusematerjale Eestis, kuna seda on lihtne paigaldada ja see annab hoonele korrektse ja kauakestva väljanägemise. Plaadid on valmistatud kiudtsemendist ning on täiesti asbestivabad, mis teeb neist keskkonnasõbraliku ja ohutu valiku nii elamu- kui ka tööstushoonetele. Eterniitkatuse vastupidavus ja lihtne hooldus teevad sellest suurepärase lahenduse Eesti karmides ja muutlikes ilmastikuoludes.

Omadused

Mittesüttiv

Mittesüttiv

Kauakestev

Kauakestev

Ilmastikukindel

Ilmastikukindel

  • Vastupidavus: Eterniitplaadid taluvad hästi vihma, lund ja tuult, pakkudes katusele pikaajalist kaitset. Materjal on loodud kestma aastakümneid, säilitades oma tugevuse ka äärmuslikes ilmastikutingimustes.
  • Ohutus: Asbestivaba eterniit on ohutu nii paigaldamisel kui ka kasutamisel, olles vaba kahjulikest ainetest nagu asbest.
  • Lihtne paigaldus: Eterniitplaadid on kerged ja neid on lihtne paigaldada ilma spetsiaalsete tööriistadeta. Samuti on saadaval eelaugustatud plaadid, millel on lõigatud nurgad, mis kiirendavad paigaldusprotsessi.
  • Esteetiline välimus: Eterniidikatuseid pakutakse mitmesugustes värvitoonides ja laineprofiilides, pakkudes ilusat ja kauakestvat välimust, mis sobib igale hoonetüübile.

Värvi- ja tootevalik

MustHallTellisepunanePunanePruunKastanpruunOliivi rohelineGrafiit
Toode Paksus Laius Pikkus
Swisspearl W177 6,5 mm 918 mm 1250 / 1600 / 2000 / 2500 mm
Swisspearl W177 6,5 mm 1095 mm 1250 / 1600 / 2000 / 2500 mm

Tehniline informatsioon

Material Kiudtsement
Pinnakate ja viimistlus Veebaasil akrüülvärv
Värvid Tsementhall + 8 värvi
Tulekaitseklass A2 – s1, d0 (värvitud) A1 (tsementhall)
Mehaaniline vastupidavus Klass C1X
Kaal/m2 12.5 kg
ask quote
maakivihoone

Eterniitkatuse hooldus ja garantii

Eterniitkatus on tuntud oma pikaealisuse ja vastupidavuse poolest, kuid õige hoolduse korral võib see kesta veelgi kauem. Kuna eterniitplaadid vajavad minimaalselt hooldust, on need mugav ja kulutõhus valik. Aeg-ajalt on siiski soovitatav katust puhastada mustusest ja samblast, eriti kui hoone asub metsa või suure veekogu lähedal.

Swisspearl 177 6 (5)
  • Hooldusnõuanded: Katus tuleks regulaarselt puhastada, eriti põhjapoolsetelt külgedelt, et vältida samblakasvu. Soovitatav on kasutada pehmet harja ja leiget vett. Nii saab katus kauem kesta ja säilitada oma head omadused.
  • Garantii: Eterniitplaatidele antakse 20-aastane tehasegarantii. Loe täpsemalt garantiitingimusi siit.

Kas teadsid?

Eterniitkatuse eluiga ulatub 40–70 aastani, pakkudes vastupidavust ja vähest hooldusvajadust. Lisaks on eterniitkatus vaikne, ei kolise vihmaga ning talub hästi suuri temperatuurikõikumisi, muutes selle ideaalseks valikuks meie kliimas.

Galerii

Siit galeriist leiad valiku teostatud eterniitkatuse näidetest. Rohkem pilte saame Sinuga jagada, kui võtad meiega ühendust.

Miks peaksid valima Swisspearli kiudtsementplaadid?

✓ Need on kvaliteetsed ja toodetud looduslikust toormest kõrgeimate Euroopa standardite kohaselt.

✓ Kiudtsementplaate on lihtne paigaldada ja need on kauni viimistlusega ning vastupidavad.

✓ Swisspearlil on üle 120 aasta kogemusi kiudsementplaatide tootmises ja tootearenduses.

✓ Swisspearl on märk Šveitsi kvaliteedist – üle kogu maailma!

✓ Kvaliteedi kinnituseks annab Swisspearl toodetele 20-aastase tehasegarantii.

Päringuvorm

Täites alloleva päringuvormi võtame me Sinuga ühendust hiljemalt järgmisel tööpäeval.

 Meie konsultatsioon on Sulle täiesti tasuta ega kohusta mitte millekski. Võime Sulle aga lubada, et konsultatsiooni tulemusena on Sul parem ülevaade võimalikest lahendustest ja saad teada täpse katusematerjalide komplekti hinna ja materjalide kogused.

    Lisainfo

    Nõustun oma e-maili kasutamisega küsimusele vastuse saatmisel ja vajadusel ka korduvaks kirjavahetuseks antud teemal.*